Hverdagsliv

Ordruplund arrangement i haven

Hverdagslivet på Ordruplund
I de første par måneder vil der være mange spørgsmål og mange ting at finde ud af. Det er meget vigtigt, at du bare spørger og undrer dig.

Alle mennesker har særlige vaner og rytmer. På Ordruplund forsøger vi at finde en god balance hurtigst muligt.

Personalet har mange forskellige beboere, der skal hjælpes på forskellige måder og på forskellige tidspunkter. Derfor vil du ind i mellem opleve lidt ventetid, men vi gør hele tiden vores bedste.

Du vil sikkert også opleve, at vi gør nogle ting lidt anderledes, end du er vant til. Vores erfaring er, at det vænner man sig hurtigt til.

Morgen

Det er forskelligt, hvornår man står op på Ordruplund. Nogle vil gerne tidligt op, og andre vil gerne sove lidt længere.

Nogle vil gerne ud i dagligstuen og spise sammen med andre ved et bord, andre kan godt lide at få morgenmad på sengen. Alle beboere får forskellig pleje og støtte i løbet af morgenen og formiddagen.

Frem til frokost kan det være, at man læser sin avis, ser tv, er et smut i haven eller snupper sig en formiddagslur.

Middag og eftermiddag

Der serveres frokost i spisestuen. Enkelte spiser i egen bolig, men de fleste spiser frokost sammen med personalet. Oftest er det smørrebrød, men det kan også være en lun ret.

I løbet af eftermiddagen serverer i kaffe – gerne med lidt sødt til.

Aften

Aftensmaden spiser vi i spisestuen sammen med personalet. Efter maden er der tv-hygge i dagligstuen.

Nat

Der er to nattevagter, som du kan tilkalde. Nattevagterne går også rundt og tilser, at beboerne har det godt. Ønsker du ikke at blive tilset i løbet af natten, sørger vi efter aftale for, at du ikke bliver forstyrret.