Boligerne

Din egen lejlighed og fællesområde.

Bolig.

Ordruplund er plejeboliger med fast personale, som man førhen kaldte plejehjem.

Boligerne, som er mellem 22 og 26 kvadratmeter, indeholder et værelse med bad og toilet. Hertil kommer boligernes andel af fællesarealet, som er cirka 50 m2 per bolig.

Saniteten på badeværelset er mobil, så den kan tilpasses den enkelte beboer. Hver bolig er forsynet med klædeskab, værdi- og medicinboks, køleskab, kaldeanlæg samt et tv- og telefonstik. Boligerne på 2. sal er desuden indrettet med tekøkken.

Ud over selve boligen skal du betragte fællesarealet som en del af din bolig. Du betaler også husleje for din andel af fællesarealet.

Indflytning

Når du skal flytte ind, er der mange praktiske ting at tage stilling til. Derfor bliver du og dine pårørende inviteret til et møde med forstanderen. På mødet taler vi blandt andet om dine daglige vaner og præferencer.

Indretning

Du indretter selv boligen med dine egne møbler. Gardiner kan du leje af Ordruplund.

Der er loftsbelysning i boligen, men øvrig belysning skal du selv medbringe. I boligen er der en seng med madras. Du skal selv medbringe dyner og puder (helst to sæt), som skal være vaskbare. Sengelinned kan medbringes, eller du kan leje sengelinned gennem Ordruplund.

Lejekontrakt

Gentofte Kommune ejer bygningen, der huser plejeboligerne Ordruplund. Kommunen har en aftale med et boligselskab, der administrerer og udfærdiger lejekontrakten. Derfor betaler du husleje til boligselskabet. Husk at tilmelde betalingen af huslejen til Betalingsservice.